Július - 2019
H K S C P S V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

For information in English click here

Tájékoztatás a Corvinus Egyetem megújulásáról

Kedves jelenlegi és jövőbeli Hallgatóink!

Érinti-e a CORVINUS megújulása a jelenlegi hallgatóinkat?

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a CORVINUS megújulási folyamata semmilyen módon nem érinti a jelenlegi hallgatóinkat. Ők ugyanis változatlan formában tudják befejezni tanulmányaikat, azon feltételekkel, amelyekkel elkezdték képzésüket. Az állami ösztöndíjasok finanszírozási státusza továbbra is fennmarad, a kapcsolódó pénzügyi juttatásokkal (tanulmányi ösztöndíj, szociális támogatások, stb.) együtt.

Hogyan jelentkezhetsz a CORVINUS-ra 2019-ben és 2020-tól?

Jó hír a 2019-ben, akár a keresztféléves, akár a normál felvételi eljárásban a CORVINUS-ra jelentkezők számára, hogy ebben az évben változatlan formában, azaz továbbra is állami ösztöndíjas és önköltséges helyekre adhatják be jelentkezésüket, a meghirdetett alap- és mesterképzési szakjainkra.  A felvételi keretszámokban sem lesz változás.

Szeretettel várjuk a jelentkezőket 2019-ben!

Még jobb hír a 2020-tól, akár a keresztféléves, akár a normál felvételi eljárásban a CORVINUS-ra jelentkezők számára, hogy ettől az évtől indítja el az Egyetem a CORVINUS ÖSZTÖNDÍJ nevű programjátEz az új ösztöndíj évente több ezer leendő hallgatónk számára biztosítja majd a térítésmentes tanulás lehetőségét a Corvinuson, az állami ösztöndíj feltételeivel azonos módon (egyéb tanulmányi és szociális ösztöndíjakkal együtt), alap- és mesterszakjainkon, hasonló létszámban, mint korábban, az állami ösztöndíj esetében. (Természetesen az önköltséges tanulás lehetősége is megmarad.)

Legyél Te és a Barátod/Barátnőd az első CORVINUS ÖSZTÖNDÍJAS 2020-ban!

A kollégiumi jelentkezésre vonatkozó információk

Kedves Felvételizők!

A budapesti és székesfehérvári képzési helyre szóló pályázati felhívás a pályázat menetének leírása, valamint további információk a Budapesti Corvinus Egyetem Kollégiumi Bizottságának weboldalán találhatóak.  

A Hallgatói Térítési és Jutatási Szabályzat 5. számú mellékletét képezi a Budapesti Corvinus Egyetem kollégiumainak és a kollégiumban működő szakkollégiumainak szervezeti és működési rendje és annak mellékletei.

Felhívjuk a figyelmet, hogy kollégiumi elhelyezésre az állami ösztöndíjas és önköltséges képzésre felvettek egyaránt pályázhatnak!

 

BELÉPÉS A NEPTUN RENDSZERBE

A BCE HÖK Kollégiumi Bizottságának elérhetőségéről és nyitva tartásáról itt tájékozódhat.

Tájékoztató az önköltség részletfizetéséről


A BCE Hallgatói Térítések és Juttatások Szabályzat 26.§, 27.§ szakaszai alapján részletfizetést kizárólag a második aktív félévet és azt követő féléveket megkezdő hallgató igényelhet. A beiratkozás félévében nincs lehetőség részletfizetésre.  

Intézményi Tanulmányi Tájékoztató 2018-2019

A Tanulmányi Tájékoztató ide kattintva elérhető.

Tájékoztató a Neptunban történő hallgatói pénzügyi teendőkről és diákhitel ügyintézésről, a Neptunos gyűjtőszámla használatáról a BCE hallgatói részére

A Neptunban történő pénzügyi teendőkről és diákhitel ügyintézésről ezen az oldalon tájékozódhat. 

Tájékoztató az Egyetem informatikai rendszerének használatáról

 

Kedves új Hallgatónk!

2019.01.25-én az Ön adatai bekerülnek a Budapesti Corvinus Egyetem Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerébe, ezáltal létrejön egy – Önhöz tartozó hat karakteres felhasználói azonosító (Neptun kód) és a Neptun rendszerben érvényes átmeneti jelszó, melyet a tanulmányi rendszerbe való belépésekor, majd meg kell változtatnia. A Neptun azonosítóját és a tanulmányi rendszerben érvényes jelszavát az Egyetem által küldött elektronikus levélben kapja meg, 2019. február 1-ig.

Az adminisztrációs és információs rendszerek nem megfelelő használatából számos kellemetlensége adódhat a tanulmányai során (nem tud tantárgyakra vagy időben vizsgára jelentkezni, stb.), ezért kérjük, hogy az alábbi tájékoztatót figyelmesen olvassa végig:

A Budapesti Corvinus Egyetem további informatikai rendszereinek (informatikai laborok, egyetemi email, portál, e-learning rendszerek, stb.) használatához központi felhasználói azonosító (CUSMAN kód) és jelszó szükséges.

Hallgatók esetében a NEPTUN kód és a CUSMAN kód gyakorlatilag AZONOS (csak a NEPTUN kód nagybetűi a CUSMAN kód esetében kisbetűk lesznek). Az informatikai rendszerekben (CUSMAN) használt jelszava LEHET a NEPTUNBAN beállított jelszótól KÜLÖNBÖZŐ, de LEHET ezzel AZONOS is.

CUSMAN jelszó megadása:

A visszaélések elkerülése érdekében az új jelszó megadása csak EGYSZER LEHETSÉGES, ezért kérjük a megadott jelszót őrizze meg. A alábbi linken az Ön NEPTUN kódja és születési ideje alapján történő azonosítás után, megadhatja a központi informatikai rendszerekhez használt jelszavát:

CUSMAN rendszer kezdeti jelszó megadása

Néhány hasznos információ a rendszereink használatához (WiFi, VPN, e-mail, Office 365, elérhetőségeink)

Diáktanácsadó Központ

Diáktanácsadó Központ elérhetőségei:

·       Budapest, Fővám tér 13–15. (Sóház) fszt. 1.

·       diaktanacsado(kukac)uni-corvinus(pont)hu

·       http://diaktanacsado.uni-corvinus.hu

Központvezető: Dr. Németh Marietta

A Diáktanácsadó Központ célja elsősorban a hallgatók életminőségének javítása, valamint a hallgatók közötti esélyegyenlőség javítása.

A Diáktanácsadó Központ feladatai különösen:

a) pszichológiai és mentálhigiénés tanácsadás;

b) tanulmányi tanácsadás;

c) fogyatékkal élő hallgatók ügyeinek koordinálása.

A részletes tudnivalók, a Diáktanácsadó Központ elérhetősége, illetve a kari koordinátorok listája letölthető formában itt elérhető.

További fontos információk a Diáktanácsadó Központ honlapján!

Egyetemi Könyvtár

Kedves Elsősök!

Reméljük, könnyedén veszik az akadályokat és mielőbb beilleszkednek az új környezetbe. Könyvtárunk várja Önöket, itt begyűjthetik az ajánlott szakirodalmat, találkozhatnak barátaikkal és közösen tanulhatnak. Biztosan sok mindent szeretnének tudni a könyvtárról, ebben segít az alábbi összefoglaló.

Felvilágosítás a hallgatói juttatásokról

Az Egyetemen igényelhető juttatásokról a BCE HÖK Diákjóléti Bizottságának honlapján tájékozódhat.

Nyelvtanulási lehetőségek

Az idegennyelv-tanulási lehetőségekről IDE kattintva tájékozódhat.

 

 

Kari információs oldalak

Utolsó frissítés: 2019.01.23.

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.com